Glas voor verlichting farmacie interieur kachels ovens labo
Glas voor...
Technieken...

De producten van glastec!

Extra helder floatglas

Extra helder floatglas noemt men ook wel 'diamantglas', 'super white' of 'low iron' glas genoemd. Extra helder floatglas is glas dat een lager gehalte aan ijzerdioxide bevat dan het normale floatglas. De groene tint, die zo typisch is aan het floatglas, is daardoor zo goed als verdwenen.

Kachelglas

Kachelglas is keramisch en hittebestendig. Kachelglas kan aan bijzondere hoge temperaturen weerstaan en heeft een uitzettingscoëfficiënt van nul. Kachelglas zet dus niet uit en verdraagt probleemloos temperatuurschommelingen tot 700°C. Kachelglas bestaat ook in glaslamellen

Kijkglas en peilglas voor labo en industrie

Kijkglas en peilglas uit borosilicaatglas vervaardigd door verschillende fabrikanten zoals Schott GmbH uit Wertheim en TGI GmbH uit Ilmenau vlg DIN 7080 en DIN 7081. Deze fabrikanten zorgen voor het persen en harden van het kijk en peilglas. Kijkglas en peilglas op maat wordt geproduceerd door Glastec volgens de specificaties van de klant. Kijkglas en peilglas bestaat in verschillende vormen.

Waterstraalsnijden van glas

Bij waterstraalsnijden genereert de hogedrukpomp (4000 Bar) een zeer fijne waterstraal die in de snijkop wordt gemengd met een gedoseerde hoeveelheid zand (abrasief).Hierdoor verkrijgt deze snijkop een enorm snijvermogen en kunnen materialen bewerkt worden waarvoor andere snijtechnieken geen mogelijkheden bieden. In combinatie met een CNC besturing zijn met een waterstraalsnijsysteem een grote nauwkeurigheid en een hoge reproduceerbaarheid haalbaar en zijn ook complexe vormen uit te snijden.

Geschenken in glas

Geschenken in glas zijn hip en trendy. Geef eens een glinsterende blikvanger van glas als geschenk voor jezelf, of als sprankelend cadeau voor iemand anders. Glas is de perfecte grondstof voor een origineel kado, trofee of award. Geschenken in glas zijn ideaal voor gelegenheden zoals huwelijk, jubileum, verjaardag... Geschenken in glas zijn pefect of om iemand te eren of te belonen met een award of een trofee. Deze award of trofee kan gepersonaliseerd worden met een logo, een naam of een gelegenheid.

Glasdecoaratie

Glasdecoratie zorgt voor gezelligheid in je leefruimte, woonruimte of werkruimte. Glasdecoratie bestaant in verschillende vormen: een exclusief naambordje of de effecten van spiegels, al dan niet in een speciale vorm uitgesneden. Ook glazen leggers voor keukens of badkamers, glazen kastjes of bijzettafeltjes in glas zijn toepassingen van glasdecoratie

Bijkomende info Glastec